Vær sikker 24/7 året rundt

Lær førstehjælp til voksne - lige når det passer dig!

Med vores innovative, lægeudviklede førstehjælpsabonnement har det aldrig været nemmere at lære at redde liv af danske eksperter. Abonnementet indeholder “førstehjælpstasken”,  kursusplads hvert 2. år og personlig adgang til unikt lægeudviklet online førstehjælpskursus. Så er du altid klar til at hjælpe hvis nogen omkring dig får brug for livreddende førstehjælp!

Læge trygtforhjertet 2-2

Det har aldrig været bedre, nemmere eller mere smart at lære at redde liv

Vidste du at man skal gentage førstehjælpskursus hvert 2. år for at kompetencerne vedligeholdes? Skal du som mange andre danskere også være med på vores abonnement så du altid efterlever anbefalingerne? Læs mere om indholdet nedenfor!

Vær klar til at træde til og hjælpe 365 dage om året

Med gratis opfyldning!

Førstehjælpstasken

Med førstehjælpstasken har du altid dét du skal bruge hvis nogen kommer til skade. Perfekt størrelse så den nemt kan tages med på farten. Indholdet er nøje udvalgt af vores læger og ambulancereddere der håndterer akut syge mennesker til dagligt. Med QR-koder i tasken får man hurtigt adgang til videoer hvor læger guider jer til hvordan indholdet skal anvendes til forskellige akutte situationer. Så er I aldrig i tvivl!

Førstehjælpstasken1-2
Online førstehjælpskursus billede

Unikt lægeudviklet online

Førstehjælpskursus til voksne

Med abonnementet får du med det samme 24/7 adgang til 2,5-timers unikt online førstehjælpskursus til voksne. Kurset er udviklet af læger og ambulancereddere der hver eneste dag hjælper akut syge mennesker – på danske hospitaler og i ambulancetjenesten. På kurset vil du lære førstehjælp til livstruende tilstande – herunder hjertestop og brug af hjertestarter. Kurset kan genses når I har behov for det. På den måde ved du altid hvad du skal gøre hvis nogen omkring dig får behov for livreddende førstehjælp!

Praktisk træning på fysisk

Førstehjælpskursus

Med abonnementet er inkluderet en kursusplads på fysisk førstehjælpskursus til voksne hvert 2.år hvor du kan træne dine førstehjælpskompetencer på dukker. Underviserne er altid erfarne læger og ambulancereddere – så du er i de bedste hænder!

førstehjælp1-2

Anbefalinger fra andre

Psst. vi anmeldes “FREMRAGENDE” på Trustpilot…

Skal du også være med?

Abonnement på førstehjælp til voksne

Bliv sikker og tryg året rundt - for en pris der svarer til en kop kaffe på café!

50 kr./md.
Førstehjælpstasken med gratis genopfyldning
Online lægeudviklet førstehjælpskursus - adgang året rundt
Kursusplads på fysisk førstehjælpskursus hvert 2. år
Support fra erfarne læger ved behov
Ingen opstartsgebyr
Ingen binding

Hvad indeholder førstehjælpstasken?

Ved opsigelse af abonnement skal førstehjælpstasken leveres tilbage.

Hvad gennemgås på online førstehjælpskursus?

Lær førstehjælp til voksne med vores unikke online kursus. 

På kurset vil læger og ambulancereddere grundigt undervise jer i hvordan man giver livreddende førstehjælp til akutte og livstruende tilstande. Hvad gør man hvis nogen har hjertestop? Har fået noget galt i halsen? Er bevidstløse? kramper? Få svar på dette og meget mere på dette online kursus.

Undervisningen veksler mellem teoretiske indlæg og praktisk demonstration på dukker og mennesker. Undervejs er der quiz som sikrer at man lærer de vigtigste færdigheder. Kurset er udviklet af erfarne læger og ambulancereddere der har varetaget og behandlet >450 hjertestop i Danmark. Undervisningen er opbygget så det følger undervisningsprincipperne fra Dansk og Europæisk Råd for Genoplivning. 

Kurset er perfekt til jer der ønsker at kunne livreddende førstehjælp.

Det lærer du på online kursus

Uddrag af online førstehjælpskursus

Fysisk førstehjælpskursus - træn dine færdigheder på dukker

Køb førstehjælpskursus af landets førende eksperter

Hvert andet år kan du kvit og frit deltage i vores fysiske førstehjælpskurser hvor du vil øve dine færdigheder på dukker. Kurset varer 2 timer.

Hvad øver du på det praktiske kursus?

Forudsætning for at deltage på kurset

Du skal have gennemført online kursus inden du kan deltage på det praktiske kursus.

Hvor afholdes kurser

Fysiske førstehjælpskurser afholdes i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Hvem underviser på kursus

På de fysiske førstehjælpskurser underviser udelukkende læger og ambulancereddere som er vant til at håndtere akut syge personer- vi går aldrig på kompromis med fagligheden.