Bliv sikker og tryg med dine børn

Lær førstehjælp til babyer og børn - når det passer dig!

Med lægeudviklet førstehjælpsabonnement kan du altid være tryg og sikker med dit barn, barnebarn eller barnet du har ansvaret for. Indeholder “førstehjælpsambulancen”, 24/7 adgang til unikt online førstehjælpskursus til babyer og børn samt mulighed for kursusplads på fysisk førstehjælpskursus hvert andet år. Så er du altid klar til at hjælpe barnet der kommer til skade eller bliver syg.

Læge trygtforhjertet 2-2

Det har aldrig været bedre, nemmere eller mere smart at være sikker med barnet

Vidste du at man skal gentage førstehjælpskursus til børn hvert 2. år for at kompetencerne vedligeholdes? Skal du som mange andre danskere også være med på vores abonnement så du altid efterlever anbefalingerne? Læs mere om indholdet nedenfor!

Bliv sikker med 365 dage om året

Innovativ førstehjælpskasse med gratis genopfyldning

Førstehjælps-ambulancen

Førstehjælpsambulancen er en nytænkende og innovativ førstehjælpskasse målrettet jer der har børn i hjemmet. Indholdet er nøje udvalgt af vores læger og ambulancereddere der håndterer akut syge børn til dagligt. Med QR-koder i låget af kassen får man hurtigt adgang til videoer hvor læger guider jer til hvordan indholdet skal anvendes til forskellige akutte situationer. Så er I aldrig i tvivl!

Førstehjælpsambu-2
Online børnekursus

Unikt lægeudviklet online

Førstehjælpskursus til børn og babyer

Med abonnement får du med det samme 24/7 adgang til fantastisk 3-timers unikt online førstehjælpskursus til babyer og børn. Kurset er udviklet af læger og ambulancereddere der hver eneste dag håndterer akut syge børn. På kurset vil læger udførligt lære dig førstehjælp til alle livstruende akutte tilstande hos børn, ligesom faresignaler hos børn med alvorlige sygdomme såsom meningitis gennemgås. Kurset kan genses når I har behov for det. På den måde er du altid klar til at yde livreddende førstehjælp ved sygdom og skader!

Praktisk træning på fysisk

Førstehjælpskursus

Med det store abonnement (plus) får du adgang til kursusplads på fysisk børne førstehjælpskursus hvert 2. år hvor du kan træne dine førstehjælpskompetencer på dukker. Underviserne er altid erfarne læger og ambulancereddere – så du er i de bedste hænder!

førstehjælp1-2

Anbefalinger fra andre

Psst. vi anmeldes “FREMRAGENDE” på Trustpilot…

Skal du også være med?

Abonnement

Bliv sikker og tryg året rundt - for en pris der er mindre end en kop kaffe på café!

39 kr./md.
Førstehjælpsambulancen med gratis genopfyldning
Online lægeudviklet førstehjælpskursus - adgang året rundt
Online lægeudviklet kursus i børns milepæle
Support fra erfarne læger ved behov
Ingen opstartsgebyr
Ingen binding

Abonnement plus

Med kursusplads på fysisk førstehjælpskursus

50 kr./md.
Førstehjælpsambulancen med gratis genopfyldning
Online lægeudviklet førstehjælpskursus - adgang året rundt
Online lægeudviklet kursus i børns milepæle
Kursusplads på fysisk førstehjælpskursus hvert 2. år
Nyt sikkerheds og sundhedskursus hvert år
Support fra erfarne læger ved behov
Ingen opstartsgebyr
Ingen binding

Ved opsigelse af abonnement skal førstehjælpsambulancen leveres tilbage.

Hvad indeholder førstehjælpsambulancen?

Indholdsliste

Hvad gennemgås på online førstehjælpskursus?

Lær førstehjælp til børn på Danmarks bedste online førstehjælpskursus. Børn er ikke bare “små voksne”. Deres anatomi og fysiologi er anderledes, og derfor er førstehjælpen til børn på mange måder forskellig fra førstehjælp til voksne.

Efter bestilling af abonnement vil du med det samme modtage email med login detaljer til vores online undervisningsplatform, så du kan gå igang med kurset med det samme. På førstehjælpskurset vil læger og ambulancereddere grundigt undervise dig i hvordan man giver førstehjælp til akutte og livstruende tilstande hos børn. Hvad gør man hvis børn har hjertestop? Har fået noget galt i halsen? Har slået hovedet? Bløder? Er blevet syge? Hvad skal man specielt være opmærksom på ved syge børn? Få svar på dette og meget mere på dette kursus.

Undervisningen veksler mellem teoretiske indlæg og praktisk demonstration på dukker og mennesker. Undervejs er der quiz som sikrer at man lærer de vigtigste færdigheder. Kurset er udviklet af erfarne, prisvindende læger og ambulancereddere der har varetaget og behandlet flere hundrede akut syge børn i Danmark. Undervisningen er opbygget så det følger undervisningsprincipperne fra Dansk og Europæisk Råd for Genoplivning. 

Kurset er perfekt til forældre, bedsteforældre og personale i institutioner og skoler. 

Det lærer du på online kursus

Uddrag af online børne førstehjælpskursus

Fysisk førstehjælpskursus - træn dine færdigheder på dukker

Med plus abonnement kan du kvit og frit deltage på vores fysiske førstehjælpskurser hvor du vil øve dine færdigheder på dukker. Kurset varer 2 timer.

Hvad øver du på det praktiske kursus?

Forudsætning for at deltage på kurset

Du skal have gennemført online kursus inden du kan deltage på det praktiske kursus.

Hvor afholdes kurser

Fysiske førstehjælpskurser afholdes i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Hvem underviser på kursus

På de fysiske førstehjælpskurser underviser udelukkende læger og ambulancereddere som er vant til at håndtere akut syge børn – vi går aldrig på kompromis med fagligheden.